Speelactiviteiten, speelhoeken en speeltips
voor baby’s, peuters en jonge kleuters
Hier vind je pedagogisch onder­bouw­de speel­activi­teiten en -hoeken die werden uitgetest en na­ge­lezen door pro­fes­sio­nelen. Neem snel een kijkje of voeg je favoriete speelactiviteit of speelhoek toe.
Corona (imitatie) activiteiten
De kinderen zien jullie waarschijnlijk vaker je handen wassen, schoonmaken, speelgoed afwassen, ontsmetten,... Kinderen imiteren graag volwassenen en situaties. Deze imitatie activiteiten spelen mooi op in de huidige gebeurtenissen.
Nieuwe speeltip: Corona-proof spelen +6 jaar
In onze nieuwe speeltip vind je maar tal van links en documenten die je kunnen inspireren om een corona-proof speelaanbod te organiseren voor +6 jarigen.
Wedstrijd: Corona-proof activiteiten.
Een leuke corona-proof activiteit gedaan? En toffe speelhoek gemaakt? Deel ze met ons en inspireer zo andere kinderbegeleiders. Lees er alles over in dit wedstrijdformulier en maak kan op een waardebon van €200 geschonken door Collishop Profesional.
Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de
Speelbank-nieuwsbrief
Speeltip in de kijker
 
Bouw mee aan Speelbank.be!
Inzending van de maand
Poppen verzorgenSpeelactiviteit
De mama van Yasmine, die in een ziekenhuis werkt, bracht ons heel wat vervallen EHBO-materiaal (pleisters, verbanden...). Enkele kinderen stonden aan de ingang toen ze dat aan de begeleiding gaf. Ze wilden het materiaal meteen ontdekken.  ... Lees meer
Op zoek naar speelactiviteiten voor
+6 jaar?

Kijk op Speelplein.net!
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.